WIKAN PERSONAL I KARLSTAD

För att vara en lokalt förankrad samarbetspartner arbetar vi inom Värmlands gränser. Vi utgår från Karlstad och hjälper regionens företag med behovet av kompetent personal i form av inhyrning, hyrrekrytering samt rena rekryteringar. Vi arbetar för en långsiktig relation med såväl kunder som medarbetare.

”Ack Värmeland du sköna”, inledningen på Värmlandsvisan beskriver atmosfären här i trakterna. Här har vi en skön blandning av skog och vatten. Och inte minst sola! Inte nog med att vi faktiskt har många soltimmar per år, här har människorna strålat som solen ända sedan den gästvänliga och glada servitrisen Eva-Lisa Holtz fick smeknamnet Sola i Karlstad.

I vår region präglas näringslivet och därmed personalbehovet, av verksamheter med allt från handel till tung industri. Och en stor bredd av privata och offentliga arbetsgivare.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet och har en stor kompetens inom olika bemanningslösningar. Vår målsättning är att överträffa era önskemål och krav och strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå och att vara kvalitetsledande i branschen. Vi jobbar för att vara mer en samarbetspartner än en leverantör.

Välkommen till oss!

 

Wikan personal...

  • Strävar efter att bli din partner för personallösningar
  • Sätter kundens behov i fokus
  • Vill ge sina konsulter utvecklings- möjligheter

Auktoriserat bemanningsföretag

Auktoriserat rekryteringsföretag

Wikan Personal - 
Vi hjälper våra kunder
att nå sina mål

Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår