Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Karlstad)

Säljande konsultchef

Säljande konsultchef


Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag.

Wikan Personal Värmland etablerades 2020 och vi befinner oss i en tillväxtfas där vi nu behöver förstärkning för att utvecklas ytterligare. Är du en person som har en passion för människor och affärer? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig.

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Konsultchef på Wikan Personal behöver du ha en stark drivkraft och förståelse för kunden och dess verksamhet. Vi arbetar för att skapa starka, kvalitetssäkra och varaktiga relationer med företag och individer. Det kräver en lyhördhet och ett stort engagemang i varje kund och konsult.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Ta kontakt med nya samarbetspartners och genomföra kundmöten.
-Med hög kvalitet driva hela rekryteringsprocessen från start till mål genom bland annat offertskrivning, kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer, kandidatpresentation bakgrundkontroller och återkoppling.
-Tillsammans med kollegor på kontoret utveckla arbetet med rekryterings- och bemanningsprocesser.
-Planera och genomföra marknadsaktiviteter
-Du sköter sedan kontinuerlig kontakt med dina konsulter vilket kräver närvaro och lyhördhet.

Du kommer ingå i ett team med erfarna konsultchefer och rekryteringskonsulter som kan branschen och som har stort förtroende hos flertalet små och stora kunder. Du kommer få vara en del av en spännande fas där vårt kontor ständigt utvecklas och vi fokuserar på att synas mer. Nytänkande, marknadsföring och utveckling är delar vi förväntar oss att du bidrar med.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av rekryteringsprocesser, gärna i en konsultativ roll. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom personalarbete eller utbildning som bedöms likvärdig. Alternativt har några års arbetslivserfarenhet av ledarskap och försäljning. Det är mycket meriterande om du har arbetat med sälj tidigare och har lätt för att ta kontakt med nya kunder. Dessutom ser vi gärna att du har ett brett kontaktnät i Värmland.

Du är en strukturerad person med högt driv. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Är du en relationsskapande person som tar stort eget ansvar i ditt arbete så kommer du trivas bra tillsammans med oss.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid

Placeringsort: Karlstad
Vill du ansluta till vårt härliga gäng och ta dig an en utvecklande och givande roll? Tveka inte på att söka. Ansöker gör du via www.wikan.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande.
Information och frågor om tjänsten tas med Emma Karlsson, Tele: 054-400 31 11

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-27

Tjänstgöringsort

Karlstad (Värmlands län)

Kontaktpersoner
Emma Karlsson 054-400 31 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår