Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Hotell & restaurang (Arvika)

Kock

Kock

Om företaget
Gôtt, glatt & service på Värmländskt vis!

Hotell Charlottenberg är ett modernt konferenshotell. Hotellet är beläget strax innan den norska gränsen, i anslutning till Shoppingcentret i Charlottenberg. Hotellet är ett populärt övernattningsställe med dygnet runt öppet för bussgrupper, konferenser och shoppinggäster. Till oss kan du ta dig via riksväg 61 från både Karlstad och Oslo. Det går även att ta sig hit via kollektivtrafik, vi ligger ca 5 min gång från tågstationen.

Hotellet har 179 hotellrum, allt från mindre enkelrum med god komfort till familjerum med plats för hela familjen. Vi erbjuder också superiorrum med lite extra lyx för den som vill unna sig i vardagen. Alla våra rum har norska kvalitétssängar från Jensen.

Vi är en del av Ekman Hotels som består av oss tillsammans med våra systerhotell, Hotell Årjäng, Stadshotellet i Kristinehamn, Hotell Alfred Nobel i Karlskoga, Hotell Stadsparken Helsingborg samt Hotell Heden i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Som kock på Hotell Charlottenberg får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kock hjälper du till att förbereda maträtter i enlighet med Hotell Charlottenbergs recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du samarbetar med din köksmästare i köket och disken och är delaktig i underhåll av ytor och utrustning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat minst ett år i kök. Tycker om att utmanas och pushas av ditt teams gemensamma framgång. Du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Känner stolthet i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och har inga problem med att bli ledd av din kökschef till att utvecklas och nå uppsatta mål.
Som person är du orädd, noggrann, har god samarbetsförmåga, agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor runt om dig.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Det är en tillsvidare tjänst på 50% med placering i Charlottenberg. Kvällstid och helger ingår i schemat.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-08

Tjänstgöringsort

Arvika (Värmlands län)

Kontaktpersoner
Gabriel Hammarsten 054-400 31 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår