Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Hotell & restaurang (Arvika)

Servitris

Servitris

Om företaget
Gôtt, glatt & service på Värmländskt vis!

Hotell Charlottenberg är ett modernt konferenshotell. Hotellet är beläget strax innan den norska gränsen, i anslutning till Shoppingcentret i Charlottenberg. Hotellet är ett populärt övernattningsställe med dygnet runt öppet för bussgrupper, konferenser och shoppinggäster. Till oss kan du ta dig via riksväg 61 från både Karlstad och Oslo. Det går även att ta sig hit via kollektivtrafik, vi ligger ca 5 min gång från tågstationen.

Hotellet har 179 hotellrum, allt från mindre enkelrum med god komfort till familjerum med plats för hela familjen. Vi erbjuder också superiorrum med lite extra lyx för den som vill unna sig i vardagen. Alla våra rum har norska kvalitétssängar från Jensen.

Vi är en del av Ekman Hotels som består av oss tillsammans med våra systerhotell, Hotell Årjäng, Stadshotellet i Kristinehamn, Hotell Alfred Nobel i Karlskoga, Hotell Stadsparken Helsingborg samt Hotell Heden i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
?När man kliver in genom dörren till Ekman Events ska man uppleva en speciell stämning. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot beställningar, servera mat och dryck, hantera kassa, stå i bar, bordsbokningar och städning efter event. Från att du välkomnar gästerna till bords. Till att gästen lämnar är det du som ser till att de har en fantastisk upplevelse.


Din bakgrund/Dina egenskaper
På hotell Charlottenbergs event är ingen dag den andra lik och du kan räkna med en rolig arbetsplats där du får träffa människor från alla håll och kanter.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering i restaurang och vill ha det perfekta extrajobbet. Som älskar att omge sig med människor, gillar ett högt tempo och alltid ser till gästens bästa. Du brinner för ditt yrke, har kunskapen, stresstålig, ansvarsfull, flexibel och gillar att synas. En glad och humoristisk person som är personlig i sitt möte med gäster och kollegor.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med kollegor du kommer att vara stolt över! Tjänsten är en timanställning med placering i Charlottenberg och övernattning på hotellet erbjuds vid behov.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-08

Tjänstgöringsort

Arvika (Värmlands län)

Kontaktpersoner
Gabriel Hammarsten 054-400 31 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår