Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Hotell & restaurang (Årjäng)

Restaurangansvarig/Hovmästare

Restaurangansvarig/Hovmästare

Om företaget
Hotell Årjäng är ett mysigt och modernt hotell med nordisk inredning och stilren design. I ett sjörikt skogslandskap, hittar du Årjäng kommun med sina 10 000 invånare. Årjäng ligger strategiskt mittemellan Stockholm och Oslo. Årjäng erbjuder idag ett av Europas finaste paddelvatten, över 300 km vandringsleder och vår nationella cykelled, Unionsleden. Vi låter dig även få möjligheten att ryckas med i vår stora passion för trav och möjligheten att ta del av en flera hundra år gammal marknadstradition, vårt vänliga Årjängstroll.

Dina arbetsuppgifter
Hotell Årjäng erbjuder dig chansen att vara med och driva deras restaurangs utveckling framåt, att nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Vi söker en engagerad och erfaren restaurangansvarig/hovmästare med stort driv och engagemang. Du trivs med rollen som ledare och har lätt för att skapa ett bra team, utveckla, inspirera dina medarbetare samt skapa en positiv känsla på din arbetsplats. I ditt team finns serveringspersonal, frukostvärdar/värdinnor, barservis, värdinnor och garderobspersonal.

Ditt fokus som hovmästare kommer vara planering, arbetsledning, säkerställande av hygien, gästnöjdhet, effektivisering och att aktivt hjälpa till i driften.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Du har flera års dokumenterad branscherfarenhet varav minst 1 år i en ledande roll.
- Meriterande om du har tidigare erfarenhet från en kedja inom restaurangbranschen.
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift och har god kommunikationsförmåga.
- Du uppskattar hög kvalité på mat och service.
- Är flexibel och jobbar i ett högt tempo.
- Gillar att arbeta i grupp och skapar en trevlig arbetsplats samt tycker om att hjälpa dina kollegor i sin egen utveckling.

Som person är du noggrann, problemlösare,stresstålig och har god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor runt om dig, brinner för service, kvalité och har hög arbetsmoral.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Det är en heltids tjänst hos Ekman Hotels med placering i Årjäng. Kvällstid och helger ingår i schemat. Urval sker löpande. Start av tjänst sker efter överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Gabriel Hammarsten 054 - 400 31 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-04-03

Tjänstgöringsort

Årjäng (Värmlands län)

Kontaktpersoner
Gabriel Hammarsten 054-400 31 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår